Turvallisuusala

Valvotusti paikasta toiseen

Etusivu » Tuotteet » Turvallisuusala

Lähes rajattomat suunnittelumahdollisuudet

Kaikki suunnitellaan ja rakennetaan yksilöidysti ja lähes kaikki ideat ovat myös toteutettavissa.

Turvallisuutta unohtamatta

Kestävät materiaalit ja laadukas toteutus takaavat turvallisen ja pitkäikäisen tuotteen.

Tekniikan huipulla

Nykyaikaiset valvonta- ja hälytyslaitteistot turvalliseen kuljetukseen.

Valvotusti paikasta toiseen

Yksi tarve varustella linja-auto täysin omista lähtökodista on erityistä turvallisuutta vaativat kuljetukset. Tällaisia ovat esimerkiksi vankien siirrot, jotka edellyttävät autoon tiettyjä tilaratkaisuja ja korkeaa turvallisuustekniikkaa.

Käyttöturvallisuus näkyy jo auton rakenteissa sekä ovissa, ikkunoissa ja sellien mitoituksessa. Sähkölukitus sekä nykyaikaiset valvonta- ja hälytyslaitteistot ovat olennainen osa turvallisuutta.

Turvallisuussektorin auto palvelee myös poliisin ja muiden turvallisuusyksiköiden nopeassa joukkosiirrossa, kun paikalle tarvitaan paljon järjestystä turvaavaa virkavaltaa.

Ominaisuuksia

Moderni tekniikka

Nykyaikaiset ja modernit valvontalaitteet antavat henkilökunnalle työkalut valvoa kuljetuksia. Näin varmistetaan henkilökunnan turvallisuus ja matkustajien turvallisuus kuljetuksen aikana.

Kestävät kulutuspinnat

Useita eri materiaaliratkaisuja, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta – ja joiden huolto on helppoa. Näin taataan turvallinen kuljetus, sekä kuljetuskaluston pitkä elinkaari.

Turvallinen matkustaa

Myös matkustajan turvallisuus on huomioitu. Kuljetustiloja on erikokoisia ja niitä on mahdollista toteuttaa useissa eri kapasiteeteissa.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Heräsikö mielenkiinto tuotteitamme ja palveluitamme kohtaan? Olethan yhteydessä meihin ja sovitaan tapaaminen.