Yritys

Erikoisosaamista jo vuodesta 1948

Etusivu » Yritys

Tarjoamme

Huippuosaajien asiantuntemus

Oikeat ja riittävät resurssit suunnittelusta toteutukseen.

Asiakaslähtöinen palvelu

Asiakkaan ääni kuuluu ja näkyy kaikissa ratkaisuissa.

Korkealaatuiset tuotteet

Kestävää ja viimeisteltyä teknistä ja toiminnallista laatua.

Kiitokori Oy

Olemme kansainvälinen ja vankan kokemuksen omaava auto­teollisuuden yritys. Kiitokori valmistaa asiakkaille räätälöityjä erikois­ajoneuvoja, joissa tärkeintä on asiakaslähtöisyys ja heidän toiveiden toteuttaminen.

Kirjasto-, terveyspalvelu- sekä muut palvelu- ja erikoisautot ovat Kiitokorin ydinosaamista. Yksilöllisyys, joustavuus ja työn korkea laatu kaikissa vaiheissa ovat lähtökohtamme. Niistä syntyy pitkän elinkaaren tuotteita.

Kiitokori Oy:n toimintaa ohjaavat laatu, vastuullisuus ja ympäristö­ystävällisyys sekä tuotteidemme ja toimintamme jatkuva kehittäminen. Sertifiointilaitos DNV GL on auditoinut johtamis­järjestelmämme, ja myöntänyt meille jo aiemmin saavuttamamme ISO9001:2015-johtamis­järjestelmä­sertifikaatin lisäksi myös ISO14001:2015-ympäristö­sertifikaatin.

Kiitokorin laaja ja laadukas alihankinta­ketju tukee tuotantoamme, jonka kautta projektien aikataulut pitävät luovutukseen saakka.

Kansainvälisesti suomalainen

Kiitokori edustaa suomalaista laatua ja osaamista. Vuonna 1948 käynnistynyt taival pitää sisällään runsaasti edistyksellistä tuotekehitystä ja paljon taitavaa kädentyötä.

Suunnittelumme perustyökaluihin kuuluvat 3D-suunnittelu­ohjelmat ja tämä liitettynä VR-laseihin, antaa asiakkaalle mahdollisuuden nähdä tilaamansa tuotteet valmiina jo ennen kuin auto on tuotanto­­linjallamme. Tästä saavat nauttia kotimaan ohella lukuisat eurooppalaiset kunnat ja yritykset. Kiitokorin tuotannosta 70 prosenttia menee vientiin.

Laajalla kokemuksella

Alkuaikojen puukuoriset autot tarvitsivat syntyäkseen puuseppää. Nykyäänkin erilaisten materiaalien käsittelijälle sekä teknisen työn tekijälle on yhä käyttöä. Kiitokorin tuotteet syntyvät monen eri ammattilaisen saumattomana yhteistyönä.